SSI Schäfer har i flere år hørt til de førende virksomheder i Europa, der især også udmærker sig med hensyn til miljøvenlige produktionsprocesser. Med bevidstheden om dette ansvar tilstræber vi størst mulig miljørigtighed ved udvikling, produktion og bortskaffelse af vores produkter. Anderkendelse og støtte fra forskellige organisationer, bl.a. støtte fra EU inden for rammerne af LIFE-projektet, bærer vidnesbyrd om vores økologiske engagement.

Miljøbeskyttelse er en væsentlig bestanddel af vores virksomhedsideal og ledsager alle økonomiske processer inden for virksomheden. I samarbejde med vores medarbejdere tilstræber vi at udforme alle produkter samt vores produktions- og forretningsafvikling så miljøvenligt som muligt.

Som virksomhed med mange årtiers erfaring inden for affaldshåndtering og recycling sørger vi for, at genanvendelse på ingen måde bliver mere kompliceret, men nemmere og frem for alt mere effektiv, og det både hos kunder og i vores egen bortskaffelse og genanvendelse.

Dette tydelige bidrag til miljøbeskyttelse er et incitament for os til at forske efter flere løsninger og forbedringer. Langt ud over lovens rammer og retningslinier ser vi os selv som en virksomhed, der handler økologisk ansvarligt.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Select country

Close