Bruger du rullecontainere i dit lager eller til den videre transport af varer? Og vil du gerne integrere disse mere effektivt i dit totalsystem?

Med conveyor-teknologi til rullecontainere fra SSI Schäfer er dette muligt uden problemer. Som ved alle vores transportsystemkomponenter lægger vi også her stor vægt på gennemprøvet kvalitet og komponenternes store kompatibilitet. Dette er den eneste måde at iværksætte et gnidningsløst og effektivt forløb inden for et totalsystem.

 

Høj automatiseringsgrad for høj kapacitet

Transportsystemer til rullecontainere er særligt vigtige, når de tilsluttes til automatiske lagersystemer, der råder over pakke- og sorteringsteknologi som f.eks. vores Schäfer Case Picking.

Med integrering af rullecontainer-transportsystem og den direkte automatiske læsning eller pakning af varerne i rullecontaineren bortfalder en ekstra arbejdsgang, og kapaciteten øges endnu engang betydeligt.

Hvis du er interesseret i rullecontainer-transportsystemer, kan SSI Schäfer levere samtlige komponenter til et effektivt system. Med vores mangeårige erfaring tilbyder vi alt fra én leverandør - lige fra planlægning og rådgivning over komponenterne til styring og integrering.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Download of brochurer
Download of brochurer
  • Transportsystemer>>PDF
  • SSI Schäfer automation>>PDF
  • Vores komponentkatalog>>PDF

Select country

Close