Translog Trolley

Nogle varer er mest effektive og hensigtsmæssige at transportere hængende fra et overliggende transportbånd. Dette gælder ikke kun indenfor tøjbranchen men også for et stort antal andre produkter. Vores sortiment af transportbånd dækker et stort antal kategorier indenfor forskellige sektorer. Vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning til materialeflow for dit specifikke produkt og lagerdesign. Vores overliggende transportbånd findes i forskellige varianter – fra manuelle til fuldautomatiske.

Hængende transportbånd til forskellige anvendelsesmuligheder:

SSI Translog Single – Clip Conveyor

SSI Translog Carrier er kernen i vores modulære transportbåndssystem og den er meget alsidig. Den kan transportere varer med en vægt på op til 5 kg. pr. stk. Hemmeligheden bag alsidigheden ligger i de forskellige bæreenheder, som du kan tilføje til systemet efterhånden som du har behov for det.

Til at transportere hængende beklædningsgenstande på bøjler tilbyder vi en standard, all-round løsning: SSI Translog Single. Vi kan vælge fra en lang række forskellige komponenter og dele og er derfor i stand til at lave ethvert tænkeligt layout til dit lager. Ydermere er systemet kompatibelt med andet udstyr og enheder, for eksempel pakkemaskiner.

SSI Translog Trolley er den nyeste tilføjelse til vores sortiment af hængende conveyor-moduler. Den gør dig i stand til at implementere manuelle, semi-automatiske og fuldautomatiske conveyor moduler. Komponenterne er ekstremt stabile og i stand til at bære en last på 50 kg i standardversionen og endda op til 105 kg i speciallavet version.

Hvis du er interesseret i omfattende ordreplukning og sorteringsteknologi er det værd at se på vores Fulfilment Factory. Det er en multikanals distributionsløsning designet til at håndtere et stort udvalg af forskellige varer.

Opsætning af en hængende conveyor kræver professionel rådgivning. Kontakt os og fortæl os hvilke slags opgaver dit lager skal kunne løse. Du kan sende os en e-mail eller ringe direkte til os og så vil vores erfarne rådgivere vende tilbage til dig!

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Overhead conveyors in detail
Overhead conveyors in detail

Select country

Close