Vil du øge din pluknings effektivitet og sikkerhed, og er du samtidig på udkig efter en halvautomatisk, papirløs løsning? Vores Pick-by-Light-system giver dig mange fordele på én gang:

Fordele ved Pick-by-light

  • Enkel betjening
  • Sikker operatørstyring og forøgelse af plukkekvaliteten sammenlignet med plukning efter ordrelister
  • Fleksibel online-ordreafvikling og nøjagtig online overvågning af lagerbestanden (0-gennemgang)
  • Kontrol af lagerbestand med statusfunktion

Med brug af Pick-by-Light, conveyor-teknologi og den gennemprøvede materialeflowstyring kan du optimere dine processer efter ønske og opnå en tydelig reducering af dine logistikomkostninger.

Pick-by-Light: Pluk med signal lampe ved plukkepositionen

Pick-by-Light-systemer (en pick face pr. plukkeplacering) egner sig til produkter med en omlastningshyppighed på 5 til 10 styk pr. dag. Det prismæssigt attraktive multilight (flere udtagelsessteder pr. pick face) er optimeret til områder med lavere omlastningshyppighed.

Rigtig plukket med sikkerhed

Med Pick-by-Light-systemet fra SSI Schäfer kan du næsten udelukke fejlpluk: Ved hvert lagerfag befinder der sig en signallampe med et display og mindst en kvitteringstaste. Når plukkebeholderen står på plukkepositionen, viser lampen betjeningspersonalet det rigtige fag og på displayet vises det korrekte antal. Udtagelsen kvitteres så ved hjælp af en kvitteringstaste.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Download af brochurer
Download af brochurer
  • Papirløs plukning>>PDF
  • SSI Schäfer automation>>PDF
Video

Select country

Close