Vores halvautomatiske Parallel Picking System (PPS) er et plukkesystem, der egner sig såvel for hurtigtløbende produkter, der ikke er egnede til automater som til mellem- og langsomtløbende produkter. Dine medarbejdere i plukningen får alle nødvendige informationer via radioterminalen, så de kan lægge de ønskede artikler fra artikelbeholderne over i ordrebeholderen. Den ordreskakt, der skal plukkes i, vises pr. Pick-by-Light plukkefront.

Som systemudbyder, specialist og markedsledende inden for intern logistik leverer SSI Schäfer også alt fra én leverandør til dette system - lige fra beholdere over teknologi til styringssoftware. Vores mangeårige erfaring sørger både for en hurtig realisering og et gnidningsløst samspil mellem alle komponenter.

Parallel Picking System: Høj kapacitet takket være parallel betjening.

Da flere operatører kan plukke forskellige ordrer ved et ordremodul på samme tid, får du en klart bedre effektivitet med PPS.

Rentabel løsning og hurtig ordreafvikling

Du får følgende fordele med PPS:
  • Bedst mulig ordregennemløbstid takket være parallel håndtering
  • Effektiv ordrebehandling med programstyret ordreoptimering
  • Høj arbejdspladskvalitet i plukkezonen gennem ergonomisk design
  • Korte oplæringstider og høj plukkekvalitet gennem intelligent føring af operatøren
  • Kort amortiseringstid

Ved PPS bliver ordrerne forvaltet, styret og kontrolleret i lagerstyringssystemet og påbegyndes så optimeret af lagerstyringscomputeren. Efterfølgende fremsendes de forskellige ordrer så parallelt til de enkelte sektorer og bearbejdes. Den store forøgelse af ydelsen opnås blandt andet gennem effektiv ordresammenstilling (batch-dannelse).

Download af brochurer
Download af brochurer
  • Parallel Picking System>>PDF
  • SSI Schäfer automation>>PDF

Select country

Close