Anvendelseseksempel på brug af E-Pick

Hvis du ønsker højere sikkerhed og effektivitet ved plukkeopgaverne i dit lager, så anbefaler vi vores E-Pick-system.

E-Pick er den hurtige, enkle og økonomiske indgang til plukkearbejdspladser styret af Pick-by-Light.

For med denne stand-alone-løsning kan du indrette og drive et komplet Pick-by-Light-system. Systemet er designet betjeningsvenligt fra tilslutning til en ordredatabase over installation af betjeningselementerne og tilordning af lagerpladserne til den daglige drift. Du har ikke brug for EDB-specialviden og egen programmør.

Du kan drage nytte af vores erfaring og knowhow som markedsledende inden for intern logistik - også ved dette system. Allerede i denne "start"-anvendelse vil du kunne se fordelene ved systemkomponenterne, der er afstemt efter hinanden.

Lille arbejdsplads, stor ydelse.

E-Pick er særligt egnet til mindre arbejdspladser, der således bliver til selvstændige offline plukke- og montageceller, som kan reagere fleksibelt på kortvarige ændringer og tilpasninger. Kerneelementer er touchskærm-PC'en, som styrer de tilsluttede Pick-elementer og instruerer medarbejderen.

Stor effektivitetsforøgelse

Denne gennemtænkte grafiske brugeroverflade gør det muligt for dig at opbygge systemet fuldstændigt på få timer, for du guides gennem alle indretnings- og konfigurationsopgaver. Sådan er du hurtigt i stand til at drage nytte af vores systems væsentlige fordele:

  • Effektivitetsforøgelse i plukningen
  • Øget plukkekvalitet
  • Enkel parametrering i ordreafviklingen, trinvis udvidelsesmulighed

Selv hvis dine logistiske opgaver ændrer sig, er E-Pick tilpasset til den nye situation i løbet af få minutter.

Udvidelse til effektiv montagearbejdsplads

Vores pick@work er en udvidelse af E-Pick og konfigureres på touchskærmen ved hjælp af en softwareudvidelse. Systemet anvendes til effektiv koordinering af montagearbejdspladser og til komponentoptimering og minimerer fejlrater. Lagerpladserne for de dele der skal monteres lyser op i den rigtige rækkefølge og monteres trin for trin ved hjælp af vejledningen på displayet - overskueligt og effektivt.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Download af brochurer
Download af brochurer

Select country

Close