Reservedele

Som vores handelspartner står vores omfattende reservedelsservice til din rådighed døgnet rundt - verden over lige der, hvor du har behov for det. Vores spektrum af tjenesteydelser omfatter således afvikling og realisation af reservedelsordrer og -leverancer, udarbejdelse af reservedelslister og -pakker og reparation af reservedele. Vi overtager også installation af reservedelene gennem vores serviceafdeling og vores lokale service.

Vi tager imod dine bestillinger 24 timer i døgnet. Levering af reservedele sker så hurtigt og inden for en garanteret tidsfrist og til bindende faste priser.

Vedligeholdelse

Hos SSI Schäfer har du frit valg og kan vælge mellem forskellige vedligeholdelsesmodeller: forebyggende kontroller til definerede faste priser, periodiske undersøgelser eller vedligeholdelse på bestilling, komplet eller som støtte. Vi vedligeholder også alle tilhørende produkter fra conveyor-teknologi over reoler til kraner - sågar hvis disse ikke er fremstillet af SSI Schäfer.

I alle tilfælde udføres vedligeholdelsen af kvalificeret SSI Schäfer-personale, f.eks. gennem godkendte reolinspektører. Den inkluderer den visuelle og akustiske kontrol af dit anlæg - uafhængigt af om det er mekanisk, elektrisk eller elektronisk opbygget.

Når der udføres vedligeholdelse, kan vi så afhjælpe eventuelle problemer, vi kan gennemføre nødvendige justeringsarbejder og forebyggende kontroller. I overensstemmelse med de lokale muligheder optimerer vi således ydelsen af hele anlægget.

Wartung vor Ort durch SSI SCHÄFER-Mitarbeiter

Lokal service

Hvis du skulle have brug for vores teknikere på pladsen, fordi et problem ikke kan løses over telefonen eller gennem fjernsupportadgang, står SSI Schäfer til rådighed for dig inden for korte og garanterede reaktionstider. For at gøre dette muligt indsætter vi flere serviceingeniører parallelt på alle vores områder.

Fejlafhjælpning i dit firma sker derefter hurtigt, effektivt og efter fast definerede optrapningsmekanismer. En omfattende rapport afslutter hver indsats og sørger for den nødvendige gennemsigtighed.

Fjernsupport

Takket være den umiddelbare opkobling via VPN forstår vores specialister mulige problemstillinger på afstand og kan løse disse problemer for dig. Bliver det alligevel nødvendigt med en tekniker på pladsen, så udløses deres indsats på grundlag af fast definerede optrapningstrin. Du får garanteret korte reaktionstider fra SSI Schäfer.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Download af brochurer
Download af brochurer
Vores branchereferencer

Select country

Close