Med sin automatiske palletering, efter eget valg med friarmsrobot eller portalrobot, tilbyder SSI Schäfer en kompleks totalløsning til sammenstilling af forsendelsespaller eller til rullecontainere ved afslutning af plukningen.

Drag nytte af de præcist afstemte komponenter. Lige fra lastbæreren over conveyor-teknologien til det fuldautomatiske lager tilbyder SSI Schäfer intern logistik fra én leverandør.

Palletering og lastsikring i én proces

Denne totalløsning indeholder pakkesoftwaren til beregning af lagmønsteret på plukke-til-pallen, palleteringsrobotten samt den integrerede lastsikring, som for pallernes vedkommende består af en strækfolieomvikler og for rullecontainernes vedkommende af en horisontal båndingsmaskine. Dette sker uden yderligere flytning af de pakkede paller eller rullecontainere, så nedfaldning eller forskubning af det pakkede gods inden lastsikringen er så godt som udelukket.

Pakkesoftwaren er først og fremmest designet til at opnå stabilitet i den palle, der skal dannes, men også mod en optimal påfyldningsgrad. For også at kunne omsætte softwarens standarder i praksis med robotten, er robotten og griberen konciperet på en såden måde med sine frihedsgrader, at varen kan gribes fra alle fire sider fra midten af pallen.

Overtagelse af varen foregår uden stop til en speciel overdragelsesplads, som også råder over en vippefunktion til oprejsning af væltede produkter.

Denne overtagelse i bevægelse samt nøjagtig placering på målpositionen og præcis afsætning gennem hurtig trykning af gribergaflerne mod en holdeliste muliggør pakkeydelser på over 800 varer pr. time.

Fordele

  • Optagelse af varerne fra alle fire sider af pallen
  • Det er også muligt stort set at undgå, at varerne falder ned eller forskubbes
  • Overtagelse af varen sker uden stop til en speciel overdragelsesplads
  • Integreret vippefunktion til oprejsning af væltede produkter
  • Pakkeydelser på mere end 800 styk pr. time
Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Video
Vores branchereferencer

Select country

Close