Ved at integrere automatiske løsninger til depalletering ved hjælp af robotteknologi tilbyder SSI Schäfer en konsekvent og præstationsorienteret realisering af automatiseringskoncepter inden for komplekse proceskæder i plukningen. Du drager nytte af det brede spektrum, som SSI Schäfer kan tilbyde. Vi opfører anlæg, som fungerer gnidningsløst og som en helhed, idet alle komponenter er nøjagtigt afstemt efter hinanden.

Ved at kombinere tre gennemprøvede gribeprincipper, "vakuum-multigriber"-teknologien, vakuumkammeret med det mekaniske klemprincip muliggør vores depalletering høj dynamik og høj funktionssikkerhed samtidig med at produkterne håndteres skånsomt.

Robotiksysteme von SSI SCHÄFER

Alsidig teknologi, fleksibel i anvendelsen

Alt efter hvilke produkter du lagrer, plukker og forsender i din virksomhed, tilpasses de dynamiske parametre som hastighed og acceleration men også griberparametrene vakuum, luftstrøm og klemningskraft til produkternes egenskaber. Disse produktdata med tilordning af parametreringen er gemt i styresystemet. Alt efter produktets højde justeres også modholdet med sugekopperne.

Sådan fungerer det

Ved hjælp af luftstrømmen i vakuumkammeret løftes eventuelle mellemlæg med op og bliver bortskaffet i en dertil opstillet container eller via en affaldstransportør efter afsætning af det depalleterede lag på vakuum-pusherbordet.

Plastkasser kan ligeledes håndters problemløst med det mekaniske klemningsprincip. Griberens fleksibilitet overflødiggør et værktøjsskift, selv ved hyppigt produktskifte.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Video
Vores branchereferencer

Select country

Close