Hvis du lægger vægt på høj kapacitet, pålidelig ordreafvikling og rationel beholdertransport for at øge din virksomheds økonomiske succes yderligere, er SSI Schäfer den rigtige partner for dig.

Som systemleverandør integrerer vi et stort antal teknologier og komponenter, som gør forløb og processer endnu mere effektive.

Automatisering spiller en væsentlig rolle ved effektivitetsforøgelser i papir- og beholderhåndtering. Takket være vores kompetencer såvel inden for conveyor-teknologi som med kasser og beholdere er det naturligt for os at udvikle komponenter, som understøtter et hurtigt materialeflow, og som er afgørende for en forhøjelse af produktiviteten på dit lager.

Også på andre områder, som kræver selvstændig og høj specialviden, som f.eks. inden for robotteknologi, samarbejder vi kun med eksperter. I sådanne tilfælde overtager SSI Schäfer også realiseringen som central kontakt.

Den problemløse kompatibilitet med alle vores systemer er en selvfølge og sørger for et gnidningsløst forløb allerede ved montagen. Vores erfarne specialister sørger for, at fremmede systemer også kan integreres i dit system uden problemer.

SSI Schäfer er i stand til at integrere næsten alle systemer i dit anlæg. Det er altid kundens totalløsning og krav, der er i fokus.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Download af brochurer
Download af brochurer
  • Håndteringssystemer>>PDF
  • SSI Schäfer automation>>PDF

Select country

Close