Exyz-kran i arbejde i højlanger

Effektivitet i enhver henseende: Vi kan nu tilbyde vores kunder en helt igennem optimeret pallekran: Exyz. Væk fra produktionen af enkelte, individuelt tilpassede løsninger til en individuel kombination af standardiserede komponenter. Forskellige, seriefremstillede basiskomponenter, lige fra enkelt- eller dobbeltmast-enheder med en eller to retrievere til ind- og udlagring i enkelt-, dobbelt- eller flerpladsdybde til løsninger med Orbiter-system, udgør et stort grundlag for kundespecifikt monterede løsninger. Idet enhederne er designet som et modulsystem, kan de på kortest mulig tid skræddersys præcist til de individuelle krav, kunden måtte have – lige fra 8 til 45 meters højde. Takket være Exyz-kranens innovative designfunktioner kan vi tilbyde et væld af effektivitetsfordele, så som høj fleksibilitet og øget lagerkapacitet.

Betegnelsen Exyz står for alt det, der er en fordel ved den nye kran. ’E’ står for effektivitet inden for energiforbrug og kapacitet – på alle tredimensionale akser X, Y og Z: kørsel i gangene, løft samt ind- og udlagringsbevægelser. Frem for alt har Exyz en kompakt konstruktion, som sikrer høj nytteværdi for kunden: God pris, lavere leverings- og implemeringstider samt høj driftssikkerhed med de kendte komponenter.

Lagring af en palle i højlageret

Med det innovative mastdesign opnår SSI Schäfer en særposition på markedet. Indbyggede modvægte til løftekranen kan monteres inde i masten, hvilket danner ballast for op til to tredjedele af løftekranens dødvægt samt øger kapaciteten, mens den nødvendige energitilførsel falder. Sammenlignet med konventionelle enheder kan kunden alene ved selve løftet opnå en energibesparelse på op til 25 procent samt en betydelig reduktion af driftsomkostninger. Således skal energieffektivitet ikke længere tilvælges, da det er standard i den nye krangeneration Exyz.

Et overblik over de væsentligste fordele:

Effektivt modulært design …

  • højeste pålidelighed ved brug af gennemprøvede komponenter samt seriefremstilling af højeste kvalitet
  • højeste fleksibilitet takket være individuelle, kundetilpassede konfigurationsmuligheder
  • korteste leverings- og implementeringstidsplan på grund af intensiv præ-montage og test på vores fabrikker

Effektiv udnyttelse af energi …

  • Grøn logistik på højeste niveau er SSI-standard

Effektiv geometri …

  • Bedre udnyttelse af lagerpladsen takket være et ekstremt kompakt design
Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

... eller send os en e-mail Video

Storage and retrieval machine Exyz
Download af brochurer
Download af brochurer
  • SSI Schäfer automation>>PDF
  • Reoler til automatiske lagersystemer>>PDF

Select country

Close