Hvis du vil optimere omsætningsydelsen i dit bakkelager, byder vores Schäfer Tray System (STS) dig på mange fordele: Flere fartøjer kan anbringens oven over hinanden med STS. Tablarerne klargøres i reolerne via STS-lifte. Yderligere tidsbesparelse opnår vores STS ved, at der ikke skal køres ind under bakkerne som ved konventionelle kraner, men at disse bevæges ved hjælp af en gribe- og trækkeanordning.

Ved strategisk anordning af de enkelte komponenter bliver STS et overordentligt dynamisk og effektivt højkapacitetssystem, som giver dig mulighed for ekstremt høje omsætningsydelser.

Fleksibilitet på en nem måde

Som bestanddel af vores Schäfer Case Picking (SCP) bliver en eller flere kartoner efter behov løftet af bakkerne ved hjælp af specielle separationslifte, hvorefter de separeres og transporteres væk.

Kranen leveres i en stabil transportemballage af stål, som garanterer sikker transport og samtidig udnytter den plads, der står til rådighed, optimalt. Transportemballagen bruges til at transportere enheden til anvendelsesstedet, hvor det installeres direkte i køreskinnerne uden brug at tungt montageudstyr.

I tilfælde af service eller fejl kan der idriftsættes en "erstatnings-STS". Således forhindres lange stoptider.

Download af brochurer
Download af brochurer
  • Schäfer Tray System>>PDF
  • SSI Schäfer automation>>PDF

Select country

Close