Plukningen, altså sammenstillingen af forskellige artikler til den ønskede sending, er den mest krævende opgave ved lagerautomatiseringen. Over 90 % af disse anstrengende og overvejende monotone opgaver belaster stadigvæk medarbejderne på lageret. For man har ikke kunnet erstatte det menneskelige øje og den menneskelige hånd - indtil nu.

For SSI Robo-Pick er den første fuldt automatiske plukkecelle, som kan integreres problemløst i eksisterede lagerarkitekturer, og som yder over 2.000 pluk pr. time. Artiklerne, der skal plukkes, skal ikke gennem en bekostelig læringsproces, altså programmeres enkeltvis med deres egenskaber og udseende. Det er heller ikke nødvendigt at arrangere artikler i en bestemt stilling.

Hidtil er alle forsøg med plukkeautomatisering med robotter strandet på den manglende fleksibilitet i billedbehandlingen. Takket være en innovativ kombination af processer i 3D- og 2D-billedforarbejdning har SSI Schäfer opnået et teknologisk gennembrud. SSI Robo-Pick billedfbehandling bliver hverken forkludret af produkter, der ligger i flere lag og skråtliggende produkter eller af kulsorte artikler, runde produkter eller assymetriske eller skrå emballager. Det skal især fremhæves, at de enkelte produkter på ingen måde skal forprogrammeres, eller at deres egenskaber skal registreres. For at sikre, at det alligevel er den rigtige artikel, der lander hos kunden, anvender SSI Robo-Pick den sammenfletning af lastbærere og artikler, der allerede er til stede i ethvert automatisk lager. Hver karton, hver tablar eller hver beholder - altså lastbæreren - er altid tilordnet en artikel.

Derigennem opnår SSI Schäfer ikke kun et teknologisk gennembrud men frem for alt et hidtil ikke nået pris-ydelsesforhod. Og det kommer det specielt an på hos SSI Schäfer: innovationer, der hurtigt og vedvarende lønner sig.

  • Over 2.000 pluk / time
  • Hurtig Return-on-Investment
  • Høj plukkekvalitet
  • Korte ordregennemløbstider
  • Også mulig som Pick & Pack-celle

Anvendelse af SSI Robo-Pick er ikke begrænset til ordreplukning. SSI Robo-Pick egner sig f.eks. også fremragende til håndtering af returvarer. Et område i logistikken, der får stadig større betydning, specielt i postordresalg.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Download af brochurer
Download af brochurer
Bedste produkt til LogiMat 2011
SSI Robo-Pick

Select country

Close