Den globale handel har brug for perfekt timede logistikprocesser for, at vareflowet kan ske gnidningsløst og lønsomt for alle parter. Derfor øges betydningen af fuldautomatiske lagersystemer og behovet for kompleks intern logistik konstant.

Vores kompetencer:

Logistiksystemer

Verden over er SSI Schäfer er en efterspurgt partner med størst knowhow og vidtrækkende brancheerfaringer igennem flere årtier, når det drejer sig om planlægning og realisering af universelle logistiksystemer.

Et omfattende produktprogram og det bredeste spektrum af ydelser inden for intern logistik sikrer kunden yderst effektive løsninger fra én leverandør. Ansete firmaer fra vidt forskellige brancher stoler på vores ekspertise.

Vores styrker:

Realisering af lagerbygninger

Vi råder over de mest moderne produktionsprocesser i vores egne produktionsanlæg med optimal synergi. Vores leveringsspektrum rækker lige fra rådgivning og planlægning af systemer over realisering af nøglefærdige anlæg til skræddersyede serviceaftaler. Vores målsætning er fleksibilitet og vidtgående mulighed for skalering af systemløsninger.

Din fordel:

Du har kun en kontaktperson hos os omkring alle spørgsmål og opgaver vedrørende anlæg til intern logistik - nemlig den rigtige. Vi designer, producerer og realiserer skræddersyede løsninger i og fra vores eget firma. Vores dokumenterede ekspertise og vores høje kvalitetskrav sikrer vores kunder størst mulig effektivitet og investeringssikkerhed ved produkter inden for intern logistik.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail


Select country

Close