Ved at implementere et lagerstyringssystem (WMS i daglig tale), kan du hurtigt optimere stort set alle lagerets processer og funktioner. Uanset om dit lager er manuelt eller fuldautomatisk, kan et WMS optimere alle dine lageraktiviteter – lige fra varemodtagelse til forsendelse, og alt derimellem.

WMS er for alle

Med et stadigt stigende behov for at kunne levere det rigtige produkt på rekordtid, er det vigtigt at vælge det WMS, som passer til netop jeres virksomhed. Tidligere har WMS oftest været brugt i store og komplekse lagre, men tendensen har ændret sig, og i dag kan også små og mellemstore virksomheder have stor gavn af et WMS. Implementeringen af det rette WMS kan nemlig give dig en konkurrencefordel, da det gør dig i stand til at levere hurtigere og mere præcist end dine konkurrenter. 

WAMAS WMS

WAMAS® logistiksoftware er et WMS, som er udviklet af SSI SCHÄFER, og som løbende videreudvikles af vores mere end 1.000 IT-specialister verden over. Gennem implementeringen af WAMAS WMS kan du blandt andet:

  • Opnå bedre udnyttelse af pladsen på lageret
  • Minimere fejlpluk
  • Øge antallet af behandlede ordrer 
  • Overholde leveringstider og opnå en hurtigere levering
  • Forbedre din håndtering af returvarer
  • Optimere plukkeruterne for dine medarbejdere
  • Få overblik over lagerets KPI'er

WAMAS giver dig et fuldt overblik over alle lageraktiviteterne i realtid. Det analyserer dine processer og udarbejder hele tiden forslag til forbedringer, så du løbende har den høje effektivitet, som er påkrævet på et moderne lager. WAMAS kan nemt integreres i jeres eksisterende IT-struktur, og tilbagebetalingstiden er normalt mellem et og tre år, hvilket gør WAMAS til en god investering. 

Interesseret?

Læs meget mere om WAMAS i vores produktbrochure eller kontakt os allerede i dag for at høre, hvad WAMAS kan gøre for netop jeres virksomhed.

Din WAMAS kontakt!
Din WAMAS kontakt!

Ronni Poulsen

Project & Software Director
+45 20 33 76 11

E-mail kontakt

Logistik software WAMAS®
Logistik software WAMAS®

Opbevaring, lagerstyring og alle processer i dit lager på et øjeblik – Det er logistik software WAMAS®

Du er velkommen til at konsultere den informative brochure online for mere information omkring tjenesteydelser samt om fordelene ved softwaren.

Vis brochure

Download af brochurer
Download af brochurer

Select country

Close