Grundet vores certificerede vifte af ydelser og produkter kan vi tilbyde dig en omfattende pakke af løsninger til IT-baserede projekter, der strækker sig fra rådgivning om procesoptimering og tekniske IT-hardwarekomponenter til implementering og tilpasning af logistiske SAP produkter – alt fra en enkelt kilde.

Vores vifte af ydelser:

  • Komplette logistikløsninger fra en certificeret SAP partner
  • Ekspertise i at yde modulære løsninger til manuelt og fuldautomatisk lager
  • Logistik specialviden om SAP modulerne LES/TRM og EWM
  • Løsninger til simple såvel som komplicerede opgaver
  • SAP løsninger for mindre og mellemstore virksomheder såvel som globale
  • Gennemskuelige processer og eliminering af interfaces
  • Omfattende konsultation under planlægningen og implementeringen af din IT-logistik
  • Hensyntagen til downstream og hjælpeprocesser
  • Analyse af effekter mht. tilstødende ERP moduler

Certificeret SAP ekspertise

Som en strategisk udbyder af SAP ydelser støtter vi dig mht. valg, introduktion og drift af SAP produkter. Vores specialviden og ekspertise er allerede blevet brugt i flere forskellige succesfulde implementeringer tværs over en del forskellige industrisektorer. Takket være certificeringen er vi endnu mere integreret i udviklings- og certificeringsprocessen af industri-specifikke SAP pakkeløsninger. Derudover drager vores kunder fordel af et højt sikkerhedsniveau og en erfaren realiseringspartner (bekræftet af SAP) med den nyeste teknologiske IT specialviden og tilbud.

Dine krav bestemmer vores service

Alt afhængig af hvilken type lager du har, kan vi tilbyde flere forskellige ydelser og løsninger til at realisere dine ambitioner og sikre et succesfuldt projekt. I overensstemmelse med opgaven bruger vi enten SAP Extended Warehouse Management (EWM) eller SAP LES/TRM som SAP løsning. Efter anmodning kan vi udføre en overordnet implementering af SAP løsningen fra den indledende systemopsætning og end-to-end tilpasning til udviklingen af de enkelte add-ons samt oprettelsen af alle systemets grænseflader der er nødvendige for at opfylde dit projekts specifikke krav.

360° overblik - 100 % Løsning

Som en del af vores værdiorienterede konsultation giver vi dig målrettet support i udvælgelsen af en passende softwareløsning, der medregner dine logistikbehov og IT strategier. Strukturen og samspillet mellem processerne er hjertet i ethvert projekt. Vi analyserer og optimerer dine logistikfunktioner med et mål om at etablere modstandsdygtige SCM processer for dig, dine kunder og leverandører gennem effektiv, vertikal og horisontal integration, som måske går ud over systemet i sig selv. Ekstra værdi bliver ikke skabt af den simple interfacing af forskellige typer af teknologi og automatisering – det er det specifikke design, den teknologiske integration og konfiguration af funktionerne, der giver universelle SAP ERP processer, som bakker op om at vi implementerer førsteklasses løsninger. Vores store erfaring med komplekse EWM projekter fra forskellige industri sektorer tillader os at drage fra en bred vifte af specielle og individuelle løsninger. Du kan opleve demo processer af vores SAP løsninger på vores teknologicenter i Giebelstadt og få mere detaljeret information af vores IT specialisters præsentationer.

Grafik 360°
Din kontakt!
Din kontakt!

Ronni Poulsen
Project Director
+45 96 52 54 51

…eller send mig en e-mail

Your Contact!
Your Contact!

Martin Fröschl
Team Leader SAP Projects
+49 9334 979 - 146

... or send me an E-Mail

SAP Partner Logo
Download af brochurer
Download af brochurer
Information on video
Voccolect und Warehouse Logistics Logos

Select country

Close