Med mere end 1.000 medarbejdere med speciale i software og cirka 1.400 installerede systemer er SSI Schäfer en af de største globale logistikudbydere.

Som din samarbejdspartner identificerer vi ikke kun dine mål – vi forstår dine forretningsprocesser. Vores mangeårige erfaring og brede sortiment af ydelser sikrer skræddersyede og økonomiske løsninger.

Vi bruger vores kreativitet, erfaring og mangeårige ekspertise inden for logistik og kombinerer det med en innovativ og omfattende vifte af løsninger. Det er derfor, at vi er i stand til at opnå ekstraordinære resultater, der opfylder vores kunders behov i dag såvel som i fremtiden.

Vores logistiksoftware giver dig gennemskuelig kontrol og overvågningsfunktioner såvel som ideel dækning af dine logistikbehov samt perfekt integration af vores intralogistiske processystemer. Vi dækker alle de logistiske områder og behov på dit lager - fra manuelt til fuldautomatisk.

Som pålidelig partner hjælper vi dig med at finde den mest hensigtsmæssige og passende løsning. Kvalificeret personale vil rådføre dig omkring produkter som WAMAS og SAP og hjælpe dig med at erhverve en ideel løsning, der opfylder alle dine krav.

Lagerverwaltungssoftware: Warehouse Management Software
Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Select country

Close