Returlogistik i engroshandel med bøger

160.000 beholdere fra SSI Schäfer har ført til en vellykket implementering af et retursystem til plukning og distribution hos KNV, der driver engroshandel med bøger. På trods af en nydesignet beholder i specialstørrelse kunne basisleverancen realiseres i løbet af seks måneder. Resultat: Præstationsforøgelse med 20 %, standardiserede processer, optioner til yderligere automatisering.

  • Returlogistik
  • Retursystem
  • Mehrwegsystem für Kommissionierung

I mellemtiden er retursystemet med de nye plastbeholdere og plastlåg fra SSI Schäfer indført med succes hos KNV. Nu går to tredjedele af bestillingerne til boghandlerne i returbeholdere.

Mere end 60 % af KNV-kunderne satser indtil nu på retursystemet - og tendensen er stærkt stigende. De har erkendt, at de standardiserede beholdere gør det muligt at forenkle processerne. Ud over de økonomiske aspekter som højere fleksibilitet, tids- og omkostningsbesparelser har de økologiske komponenter og løsningens kundevenlige aspekt stor betydning for KNV. "Retursystemer er den bedste vej", sammenfatter Dr. Frank Hinz, logistikchef hos Koch, Neff und Volkmar GmbH (KNV), Köln. "Vores forventninger til retursystemet med brug af returbeholdere fra SSI Schäfer, og de fremtidige optioner, som systemet tilbyder, er blevet fuldt indfriet."

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Projektet i detaljer

Select country

Close