Silo (totaltbillede)

Motiverne for oprettelse af et automatisk pallehøjlager er forskellige: Forkortelse af logistikkæden, udvidelse af lagerkapaciteten eller forhøjelse af leveringskvaliteten er mulige opgaveformuleringer. Uafhængigt af motivet giver et pallehøjlager fra SSI Schafer specielt en fordel:

 

Arealbesparelse gennem
en optimal grad af
rumudnyttelse

 

Vores reolstandersystemer i forskellige udførelser kan anvendes alsidigt og muliggør realisering af diverse indlagringsvarianter, fra enkeltdyb til multidyb samt enkeltplads- og flerpladslagring.

Som pålidelig partner står SSI Schäfer for langsigtet investeringssikkerhed. Selv vores mest komplekse systemer kan udvides - eller modificeres - også efter mange år.

De særlige kendetegn ligger i detaljen

Førsteklasses materialer og pålidelig korrosionsbeskyttelse sørger for en næsten ubegrænset brugsvarighed for stålkonstruktionen. Vores moderne og specielt udviklede forankringssystemer reducerer indsatsen ved fremstilling af fundamentpladen til et minimum. Vores lagres specifikke konstruktionsmåde og den vidtgående undgåelse af svejseforbindelser forhindrer deformation og yderligere spændinger i reolens stålkonstruktion. Således opnås tætte tolerancer og hele anlæggets ydedygtighed bliver begunstiget.

  • Silogang silo dybdeliggere

 

Ud over stålkonstruktionen leverer SSI Schäfer også mezzaniner, trapper og sikkerhedsindretninger. Vi fremstiller selv alle komponenter, og disse er individuelt afstemt efter det respektive højlageranlæg og passer nøjagtigt.

SSI Schäfer tilbyder ligeledes andre byggetekniske opgaver, der er skåret til efter lageret, som f.eks. tag- og vægbeklædning, for eksempel i form af en omfattende samlet produktpakke.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Select country

Close