Paletten-Durchlaufregal

Ved pallegennemløb anvendes FIFO-princippet (First In First Out) - de paller der indlagres først, plukkes først. Derfor er pallegennemløb en god løsning, hvis du skal opbevare varer med begrænset holdbarhed eller kontrollere bestemte partier i produktionen. Pallegennemløb fungerer også som et effektivt bufferlager, både ved varemodtagelse og forsendelse.

Pallereolerne kan betjenes vha. gaffeltruck og på det laveste niveau endda også med en palleløfter. Selvom reolerne udelukkende drives af tyngdekraften, normalt uden brug af strøm, er det dog nemt at integrere dem i et fuldautomatisk materialeflow. Derfor er de også et godt alternativ i fuldautomatiske lagre.

Oversigt over fordelene ved pallegennemløb:

  • Brug af FIFO-princippet
  • En pladsbesparelse på op mod 60 % sammenlignet med konventionelle pallereoler
  • Højere produktivitet gennem en opdeling af tilførsel og plukning
  • En optimal løsning til paller som ikke kan stables
  • Velegnet som bufferlager
Kanal im Palettenregal

SSI Schäfer skræddersyr pallegennemløbsreolerne, så de passer til dine behov. For eksempel kan vi forsyne rullebanerne til din lagerbeholdning med bremsesystemer og forskellige rulledelinger. I forhold til plukning af ordrer findes der også forskellige varianter, for eksempel en overbygget plukketunnel på det nederste niveau.

Ud over at dit lager bliver organiseret efter FIFO-princippet giver pallegennemløb også fordele i form af udnyttelsen af pladsen på dit lager. Et andet vigtigt aspekt er opdelingen af indlagring og plukning, som gør at organisationen forbedres. Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde ud af, om pallegennemløb kan optimere dit lager.

  • Rollenbahn im Paletten-Durchlaufregal
  • manuelle Kommissionierung
Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Download af brochurer

Select country

Close