Pallereol med truckværn

I takt med at det er blevet mere og mere almindeligt at opbevare varer på standardiserede paller, er efterspørgslen på pallereolsystemer til intern logistik steget kraftigt. Til at begynde med kom pallereolerne fra forskellige udbydere, men efterhånden har SSI Schäfer vundet betydelige andele af det meget konkurrenceprægede marked og skaffet sig et fremragende renommé. Afgørende for denne succes er vores komplette pakke bestående af reolsystemer, tilbehør og service.

Produktionen af pallereoler har I årevis været en kernekompetence hos SSI Schäfer. Med vores mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde vores kunder omfattende rådgivning og herved finde frem til en kundespecificeret løsning, der effektiviserer palleopbevaring betydeligt. Kravene til pallereoler er høje; de skal være stabile og robuste, alsidige og kunne udvides, og så skal de holde deres værdi og tjene til sikkerheden. Alt sammen gode grunde til ikke at lade tilfældigheder afgøre valget af pallereolsystem.

Kæmpe udvalg af tilbehør til pallereoler

Pallereol PR 600 Tværgående

Vores specialiserede fagkonsulenter finder gennem samtale med kunden frem til, hvilket opbevaringssystem, der kan give størst merværdi og bistå kunden gennem alle projektets faser fra start til slut. Vi tilbyder både langsgående og tværgående reoler, lagerplads i enkelt- eller dobbeltdybde og ikke mindst lagersystemer med smal eller bred midtergang. Til vores produktsortiment hører reolrammer, der kan belastes op til 30 tons og traverser op til 4,5 tons.

Hertil kommer en bred vifte af ekstraudstyr, som f.eks.:

  • Kabeltravers
  • Udtrækshylder
  • Gitterriste
  • Truckværn
  • Bagstoppere
  • Bagbeklædninger

Med vores meget omfangsrige udbud af tilbehør dækker vi alle tænkelige anvendelsesområder og kan dermed skræddersy et lagersystem, som bliver grundpillen i kundens logistik.

  • Pallereol PR 600 Langsgående
  • Pallereol PR 350


Også efter handlen er afsluttet er kunden i de bedste hænder hos SSI Schäfer. Vores certificerede hyldeinspektører tilbyder at foretage de lovpligtige sikkerhedsinspektioner. Herudover tilbyder vi hvert år adskillige sikkerhedskurser for vores kunder, som uddanner lagerpersonalet i omgangen med hyldesystemerne og forlænger herved levetiden for kundens investering. Sidst, men ikke mindst giver vi 10 års leveringsgaranti på tilbehør.

Et første overblik over vores pallereoler findes i kapitel D i SSI Schäfers hovedkatalog. Vores fagkonsulenter glæder sig til yderligere planlægning eller udarbejdelse af tilbud til jeres virksomhed.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Download af brochurer

Select country

Close