SSI Schäfer: Producent og leverandør af mezzaniner

Lager- og reolmezzaniner udnytter rummet optimalt, og øger det disponible areal i hallen gennem indrykning af yderligere etager.

Som totalleverandør står SSI Schäfer ved din side som erfaren og pålidelig partner lige fra planlægningen til montagen. Vores intensive faglige konsulenter udarbejder individuelle løsninger til hver enkelt kunde, som orienterer sig efter de respektive krav.

Vi tilbyder mezzanin løsninger i 2, 3 og 4 etager og vores lagerreoler udgør altid støtte- og bæredel for mezzaninen. Det er altid muilgt at bygge videre på sksisterende mezzanin løsninger i et plan - både vandret og lodret. 

Et system med mange muligheder

Udformningsmulighederne med mezzaniner fra SSI Schäfer er næsten ubegrænsede. I kombination med vores mangfoldige og alsidige udbud af reoler, arbejdspladssystemer, lagerkasser samt værkstedsindretninger bliver det sat i system at lagre og arbejde samtidigt. SSI Schäfer tilbyder dig komplette og gennemtænkte systemer fra vores kæmpe spektrum af ydelser - fra kun én leverandør.

Alt efter kravspecifikation og behov realiserer vi mezzaniner som fritbærende konstruktion eller båret af reoler. Vi tilbyder forskellige bærekonstruktioner og bjælkeprofiler, gelændere og sluser, gulvbelægning, trapper og trappegelændere og også hele belysningsindretningen.

Fritbærende eller reolbåren mezzanin: vores systemer kan udvides efter behag i længde- og bredderetning og kan derfor tilpasses til de forskellige belastninger og forhold på stedet.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Referenceprojekter for mezzaniner
  • Hans Hess Autoteile>>>
  • EFA Autoteilewelt>>>
Download af brochurer

Select country

Close