Specielle byggeelementer kræver emballageenheder i specialstørrelser på grund af deres form og dimensioner og kan ikke anbringes i normerede beholdere i euro-dimensioner. Produkterne er for store eller for små. Cut & weld-beholdere er den passende løsning. Alt efter ønsket specialstørrelse - lille eller stor - bliver segmenter af basis-beholderen taget ud eller flere beholdere sammenføjes til en ny beholder ved hjælp af spejlsvejsning.

 

Materialer & udførelser:

Beholderne produceres standardmæssigt som PP eller PE udførelse. På forespørgsel kan de også leveres i elektrisk ledende materiale (ESD).

Ved normal anvendelse er de svejsede beholderes bæreevne identisk med standardbeholderne. Svejsesømmens stabilitet svarer til ca. 90 % af beholderens materialestyrke. Dette gælder også ved anvendelse af ESD-materiale. Trods svejsesøm forbliver beholdernes funktionalitet uændrede med hensyn til stabilitet, stablingsevne, brug i automatiske anlæg og lang levetid.

Dimensioner:

De indvendige nyttedimensioner og nødvendige belastninger specificeres på grundlag af kundensbehov.

Rådgivning & service:

Beholdernes design, konstruktion og statik kræver særlig omhu. Vi rådgiver gerne med hensyn til muligheder og størrelser.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Få et overblik
  • Du finder alle produkter, detaljer og vores omfattende tilbehør i vores hovedkatalog.PDF Download
SSI SCHÄFER webshop
SSI SCHÄFER webshop - Kasser og opbevaringssystemer

Find et bredt udvalg af lagerkasser og gør et godt køb i vores webshop i dag

Køb nu

Select country

Close