Du lagrer dokumenter, beklædning, smådele, dæk, værktøj og andet let til medium tungt gods. Med mobilreoler til let og medium gods fra SSI Schäfer optimerer du ikke kun pladsbehovet, men skaber også yderligere plads i rummet gennem det nyvundne, frie areal. Højeste kvalitet, modulær udvidelsesmulighed, forskellige kombinationsvarianter og derfor stor fleksibilitet udmærker vores mobilreolløsninger til lette laster.

Enkel løsning til høj effektivitet

Principielt kan alle SSI Schäfer reoler og skabssystemer sættes på mobile baser. Princippet: vognene flyttes parallelt med hinanden ved hjælp af et et håndsving eller en enkeltdriftmotor. Således er der kun behov for en enkelt betjeningsgang for at få hurtig adgang til alt lagergods. De mange reolgange, der således spares, giver dig god økonomi, da du med denne løsning kan formindske pladsbehovet på kontoret, på værkstedet eller på lageret, undgår dyre virksomhedsudvidelser og tydeligt optimerer dine interne forløb takket være reducering af rejsetiden.

  • Anvendelsesområder for mobilreoler til lette laster
  • Anvendelsesområder for mobilreoler til lette laster
  • Anvendelsesområder for mobilreoler til lette laster

 

Vores mobilreoler til lette og medium tunge laster tilbydes i tre varianter alt efter lagergods og behov:

  • Håndsvingsdrevet med skinnebundet system: Ved forankring af skinnerne i gulvet er denne variant også egnet til høje og smalle konstruktionsmetoder.

  • Håndsvingsdrevet med skinneløst system: Da det eksisterende gulv ikke skal ændres ved indbygning af dette system, kan den skinneløse løsning opbygges problemløst på næsten alle bestående flader og er også velegnede til specialgulve eller til gulvvarme.

  • Elektrodrev: Denne variant af mobilreoler til lette laster anvendes fortrinsvis ved høj rumsbelastninger. Beskyttelsesanordninger garanterer ufarligt arbejde i henhold til gældende retningslinjer og bestemmelser med hensyn til sikkerhed på arbejdspladsen. Denne moderne løsnings design og funktion muliggør stressfri, betjeningsvenligt arbejde.
Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Download af brochurer
Download af brochurer
  • Mobilreoler til let gods>>PDF
Case Studies
Case Studies
  • Olieboreplatform Norge>>PDF

Select country

Close