Smart dækopbevaring hos Mercedes

Er du ansvarlig for en bilforhandler eller et autoværksted? Hvis ja, så kender du sikkert udfordringen i, at få kunderne til at vende tilbage til netop dig næste gang de skal have skiftet dæk, have repareret en forrude eller skiftet olie og oliefilter. Vi har løsninger inden for blandt andet dækopbevaring, som får kunderne til at vende tilbage, forbedrer kundeværdien og giver dig mulighed for at sælge hjul direkte fra lageret uden ventetid. Interesseret?

Bedre biler med længere levetid og en udvidelse af serviceintervaller betyder, at mange bilforhandlere og værksteder ofte mister kontakten til deres kunder. Man kan selvfølgelig prøve at bevare kontakten gennem nyhedsbreve og direkte mails kampagner, men det vil ikke få dine kunder til at besøge dig oftere, vil det? Det kan vi hjælpe dig med at gøre noget ved:

Hvad med at agere hjullager for dine kunder?

Med dækreoler fra SSI Schäfer kan du på en nem og omkostningseffektiv måde begynde et sådan samarbejde med dine kunder. Dækopbevaringen sker på en professionel måde, hvor dine kunders hjul, dæk og fælge er sikkert og pålideligt gemt i SSI Schäfer dækreoler, men er samtidig nemt tilgængelig. Gennem opbevaringsgebyret betaler disse dækreoler praktisk talt sig selv, og du kan øge din ROI gennem rengøringen, afbalanceringen og monteringen af kundernes hjul – kunder som du nu møder mindst 2 gange om året når der skal skiftes dæk.

Dine fordele som bilforhandler / autoværksted

 • Du opbygger en langsigtet relation til dine kunder
 • Du ser dine kunder oftere, hvilket giver mulighed for mersalg (tværsalg)
 • Du adskiller dig fra konkurrenterne
 • Du har mulighed for at sælge dæk, hjul og fælge direkte fra lageret uden ventetid
 • Du bruger den tilgængelige plads mere effektivt
 • Statiske dækreoler fra SSI Schäfer
 • Dynamiske dækreoler fra SSI Schäfer
 • Mobile dækreoler fra SSI Schäfer

SSI Schäfer tilbyder forskellige former for dækopbevaring via tre forskellige dækreoler og to forskellige lagerlayouts, som i kombination stort set dækker alle tænkelige opbevaringsmuligheder til dæk og hjul:

 • Stationære dækreoler med 1-hjuls-/2hjulsdybde: I en stationær dækreol med 1-hjulsdybde, opbevares fire hjul ved siden af hinanden på en 1-hjulsdyb hylde. Ønskes en mere effektiv løsning, kan man vælge en dækreol med 2-hjulsdybde, hvor hjulene opbevares parvis på en hylde med 2-hjulsdybde - det vil sige at to hjul opbevares bag ved hinanden på én hylde.
 • Dynamiske dækreoler med 4-hjulsdybde: I en dynamisk dækreol opbevares et helt hjulsæt praktisk på række. Det vil sige at det ene hjul er placeret bag det andet i én hjulkanal, hvilket sparer plads og giver mulighed for at tage hjulene ud af dækreolen på en ergonomisk måde. Dette sker ved en kombination af rullende lagerteknologi og standardreolløsninger, så når det forreste hjul tages ud, ruller det næste i rækken frem og placeres, så det er nemt at få adgang til.
 • Hjulopbevaring med grenreoler: Modsat den traditionelle og dynamiske dækreol, hvor dæk og hjul lagres vertikalt, lagres dæk og hjul horisontalt i løsningen med grenreoler. Hjulene stables liggende i grupper på fire på såkaldte grenarme. Der er plads til otte stabler dæk per felt. Dækstablerne kan løftes med en almindelig gaffeltruck og kan således ind- og udlagres på en ergonomisk, hurtig og sikker måde fra gulvniveau.
 • Dækopbevaring med mobilt reolsystem: Mobile dækreoler er endnu en effektiv og pladsbesparende løsning, da dette system kun kræver, at der er en servicegang åben ad gangen. Dækreolerne står på mobile baser, hvilket betyder at man kan lave gange efter behov, ved at flytte på baserne. En løsning med mobile dækreoler kan give en kapacitetsforøgelse på op til 85 % for enkeltfagsinstallationer og over 100 % for fleretagesinstallationer.
 • Dækopbevaring i silodesign: Alle stationære dækreoler kan også installeres i silodesign - det vil sige som en integreret bygningsløsning med komplet tag- og vægbeklædning. En løsning vi tilbyder takket være vores mange års erfaring inden for reolsystemer til højlagre.
Dækopbevaring i dynamiske dækreoler i 4-hjulsdybde

Læs mere om hver opbevaringsmulighed i brochuren du kan downloade til højre eller kontakt os med det samme. Vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, som vil passe bedst til netop til dit lager, dit værksted og din forretningsmodel.

Står du og mangler plads på lageret lige nu? I så fald burde vi helt sikkert tage en snak omkring lagerindretning! SSI Schäfer’s lokationsstyringssystem er designet til at halvere den nødvendige plads. Dette frigiver plads nok til at du kan installere dækreoler. Vil du vide mere omkring lagerindretning, så kontakt os med det samme. Vi sidder klar til at rådgive netop dig!

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

... eller send os en e-mail

Download af brochurer
Download af brochurer
 • Mobilreol til opbevaring af dæk og hjul>>PDF
 • Effektiv Hjulopbevaring>>PDF
 • Spare Parts – Tools – Wheels>>PDF
SSI SCHÄFER webshop
Køb dækreoler online og få en fast lav pris

Køb dækreoler online og få en fast lav pris

Køb nu

Select country

Close