Miniload fra SSI Schäfer

Lagring af små artikler, f.eks. i beholdere, er som skabt for miniloadlagre. Lagerenheder fulde af smådele styres via EDB, og tages ud af reolen ved hjælp af ubemandede automatiske kraner (RBG). Via tilsluttede transportsystemer bliver de så ført frem til de relevante plukkepladser.

Da miniloadlagre skal planlægges med meget præcise måltolerancer, stiller denne reoltype særdeles høje krav til produktionsnøjagtighed og montagepræcision - kernekompetencer, som SSI Schäfer anvender for at opnå vedvarende, høj anlægstilgængelighed.

Miniloadsystemer er ekstremt variable. Der er mange forskellige variationsmuligheder, alt efter dine logistiske udfordringer:

  • En- eller flerpladslagring, det sidste også som hyldesystem, f.eks. til lagring af kartoner
  • Forskellige indlagringsoptioner i dybden - fra enkelt- til multidyb
  • Varianter med flere vertikale funktionsniveauer og kraner anbragt over hinanden for endnu højere effektivitet
  • Integration af gennemløbskanaler
  • Realisation med fordelagtig silokonstruktion

Alsidige og nøjagtigt tilpassede lastbærere

SSI Schäfer hører til de få miniload-specialister, som ikke kun tilbyder reolkonstruktionen, men også de tilhørende lastbærere. Derfor kan alle systemvarianter realiseres henholdsvis uden eller, som lukrativ produktpakke, med passende beholdere eller tablarer.

Miniload

 

Vores store udvalg af miniload-lastbærere fremstilles uden undtagelse hos SSI Schäfer og tilpasses individuelt til dine behov. Vi realiserer også specialløsninger i henhold til dine specifikationer.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Case studies
Case studies

Select country

Close