SSI Schäfer - en førende adresse
for attraktive arbejdspladser

Vores virksomhedsgruppe hører til verdens førende udbydere af intern logistik. Vores produktspektrum omfatter højdynamiske lager- og logistiksystemer, moderne værksteds-, virksomheds- og kontorindretninger samt innovative produkter til affaldshåndtering og recycling. SSI Schäfer står for højeste kvalitet i logistikbranchen, derfor optimerer vi fortsat løbende vores teknologier. Udvidelse af de globale salgsaktiviteter, kundeorienteret fleksibilitet samt vores intention om varigt samarbejde er selvfølgelige for os og danner grundlag for vores succes. Denne basis for langvarige relationer tilbyder vi både vores kunder, vores leverandører og vores fremtidsorienterede medarbejdere.

Mere end 8.000 medarbejdere står bag vores virksomhedsgruppes fremskridt - i over 50 afdelinger og på 16 egne produktionssteder verden over.

I mere end 70 år har det været vores holdning ikke kun at indfri vores kunders forventninger, men så vidt muligt at overstige dem. På trods af den imponerende internationale ekspansion er en ting forblevet uændret siden starten: Vi er en familievirksomhed, og det vil vi også blive ved at være i fremtiden. Dette signaler selv i tider med globalisering stabilitet og bæredygtighed.

Du kan finde yderligere informationer om vores virksomhed i firmaportrættet.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

As an alternative option to our
web form, you can send us your application as encrypted ZIP file
by email to
personal(at)ssi-schaefer.com.
Provide your password by phone, please.

Select country

Close