Hvordan ansøger jeg?

Det er bedst, hvis du sender din ansøgning på e-mail til den virksomhed i Schäfer-gruppen, som har en ledig stilling der svarer til dine interesser eller som du er specielt interesseret i. På den måde kan vi behandle din ansøgning hurtigst muligt.

Hvilke dokumenter skal jeg fremsende når jeg ansøger?

En ansøgning bør indeholde en skrivelse, der fortæller noget om dig selv, CV og anbefalinger. Du må også gerne tilføje attester på andre kvalifikationer, f.eks. sprogkundskaber og et billede.

Er stillingerne i jobportalen stadig ledige?

Vores ledige stillinger er altid aktuelle. Så snart vi har fundet en egnet ansøger fjerner vi annoncen fra vores jobportal.

Kan jeg på forhånd tale direkte med en af afdelingerne?

Du bedes venligst udelukkende henvende dig til personaleafdelingen hos den virksomhed, der søger, da personaleafdelingen overtager koordineringen. Ved jobsamtalen lærer du også den respektive afdeling at kende. 

Øger det mine chancer, hvis jeg ringer til SSI Schäfer?

Hvis du har spørgsmål til aktuelle ledige stillinger er du velkommen til at ringe til den anførte kontaktperson i personaleafdelingen. Dette har dog ingen indflydelse på bedømmelsen af din ansøgning.

Kan jeg søge igen efter et afslag?

Ja, det kan du, hvis det drejer sig om andre kompetencer. I så fald bedes du sende din ansøgning igen. Dog undersøger vores personaleafdeling også muligheden for at ansætte dig i andre områder af virksomheden. 

Kan jeg også søge uopfordret?

 

Hvis du har en forestilling om et muligt opgaveområde og mener, at du kan styrke vores team fagligt og personligt, er du også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Select country

Close