Mangler du en løsning til en plukkearbejdsplads, som giver dine medarbejdere mulighed for toppræstationer? Så er SSI Schäfer den rigtige partner for dig. Med vores kompetencer på områderne ergonomi, arbejdspladssystemer, conveyor-teknologi og lagerautomation er vi den perfekte leverandør for integration af manuelle eller halvautomatiske plukke-arbejdspladser.

Pick-to-Tote

Beholderplukning

Vores ergonomisk optimerede arbejdsplads Pick-to-Tote blev udtænkt til netop denne opgave og gør vare-til-person-plukningen særligt effektiv. Takket være den udførlige operatørvejledning og lysgitterovervågning af målstederne garanteres højeste plukkekvalitet.

Pick-to-Bucket

Pick-to-Bucket

Med vores vare-til-mand arbejdspladssystem Pick-to-bucket lykkes plukning af artikler i meget høj hastighed: Op til 14 ordrer kan håndteres samtidigt med vores Pick-to-Bucket løsning!

  • Ware-zum-Mann Arbeitsplatzsystem Pick-to-Bucket
  • Schacht-Kommissionierung mit Pick-to-Bucket

Du kan finde mere information om Pick-to-tote og Pick-to-bucket under logistiksystemer:

Ergonomikoncept for højere produktivitet

Et andet særpræg ved vores arbejdsplads Pick-to-tote er ergonomi-konceptet ergonomics@work!®, Et gennemtænkt gribeforløb "oppefra og ned" reducerer arbejdsbelastningen. Kontaktflader med behagelig træbeklædning over metallet medvirker til dine medarbejderes produktivitet.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Select country

Close