Indbinding i ergonomisk tilpasset conveyor-teknologi er afgørende for den effektive transport af arbejdsmaterialer eller komponenter. Ved siden af pakke- og montagebordene leverer SSI Schäfer også den komplette conveyor-teknologi, som forbinder de enkelte arbejdspladser med hinanden. Sammenkædning af montagestationen ved hjælp af drevne transportanlæg har den fordel, at medarbejderne kan koncentrere sig om montagen og ikke skal tage sig af transport af komponenterne.

Den innovative SSI Schäfer conveyor-teknologi udmærker sig ved fleksibilitet i anvendelsen. Hvad enten det er kartoner eller beholdere, der skal transporteres, ligegyldigt i hvilken størrelse - fra 180 mm's længde i bundmål, bliver dine produkter transporteret hurtigt frem til målet.

Høje kapacitets- og udleveringsydelser (op til 6.000 enheder/time) i sorterområdet garanterer hurtig ordreafvikling. Intelligente logistiske løsninger sørger for gennemgående beholderflow.

Dit økonomiske forspring:
  • Høj produktivitet og effektivitet gennem høj kapacitetsydelse, pålidelige teknologier og variable indsatsmuligheder (beholder- og kartontransportanlæg)
  • Enkel, modulær systemopbygning
  • Ekstrem lydsvag funktionsmåde
  • Højeste økonomi med de mest moderne produktionsteknologier
  • Enkel vedligeholdelse
Mere effektivitet gennem de passende omgivelser

Med de ergonomiske arbejdspladssystemer fra SSI Schäfer reducerer du fejlprocenter og indarbejdelsestider for dine medarbejdere. De enkelte montageborde er nemme at forbinde med hinanden ved hjælp af vores fleksibelt konfigurerbare transportanlæg. Dermed garanteres en effektiv transport, og dine medarbejdere kan koncentrere sig fuldt ud om montagen.

Vi videreudvikler konsekvent vores udbud af ergonomiske løsninger. For eksempel inden for støjreducerende conveyor-teknologi. Denne teknik gør bestemte dele eller det komplette anlæg specielt lydsvagt.

Hvis du vil vide mere om de dokumenterede økonomiske fordele ved ergonomiske arbejdspladser og gerne vil vide, hvordan din virksomhed konkret kan drage nytte af dem, så henvend dig til os.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Yderligere information
Yderligere information
  • Værksteds- og virksomhedsindretning>>PDF
  • Ergonomiske arbejdspladssystemer>>PDF
  • safe@work>>PDF

Select country

Close