Siden efteråret 2008 er vindenergianlæg også kommet fra den lille Westerwald-kommune Liebenscheid. Direkte ved den regionale lufthavn Siegerland og få kilometer fra motorvejen BAB 45 flyttede firmaet Fuhrländer AG, Waigandshain, for nylig dets nye produktions- og forvaltningsdomicil. Med sin produktportefølje hører det uafhængige, ikke-koncernorienterede firma til de 8 globalt aktive producenter af vindkraftanlæg. Yderligere kendetegn for aktieselskabet: En holistisk ansats, der ikke kun omfatter det økologisk værdifulde produktspektrum, men også produktionsbetingelserne og produktionsmiljøet.

"Vi arbejder i et moderne, krævende branchesegment. Derfor bør design, indretning og atmosfære i vores nye produktions- og forvaltningsdomicil også fremvise en tilsvarende karakter og skabe et behageligt arbejdsmiljø og -klima.“

Joachim Fuhrländer, bestyrelsesformand for Fuhrländer AG

Ordren på indretning af kontorerne i produktionshallen og administrationsbygningen samt det nye pallereolanlæg og småvarereoler i produktionsområdet gik til SSI Schäfer.

I Fuhrländer AG's nye administrationsbygning blev der indrettet 130 arbejdspladser med mooderne kontormøbler. Det flotte totaldesign blev realiseret med individuelt udformede standardsystemer og intelligente specialfremstillede dele. Sammen med de reolsystemer og -komponenter der blev leveret til lageret hos Fuhrländer, danner disse en omfattende totalløsning.

Dette var ikke et dagligdags projekt for SSI Schäfer. Virksomheden Fuhrländer havde helt konkret forestillinger og havde engageret arkitekten Rudolf Sauerland, der vil realisere målsætningerne fra planlægningen af bygningen og designet af rummene til høje æstetiske krav. Ud over nogle individuelle håndlavede møbler som f.eks. en skabsvæg fremstillet efter mål i virksomhedens gæsteområde eller skranken og et skab i receptionsområdet vedrørte dette også hele møblementet, som SSI Schäfer skulle producere og levere til kontorudstyret.

I intensive samtaler mellem arkitekt, virksomhed og SSI Schäfer blev indretningen af rummene planlagt i det store og hele, og de passende modelserier fra kontormøbelkataloget blev udvalgt. Til slut blev de optiske komponentsærkender tilpasset arkitektens planlagte formgivnig af hele bygningen og afstemt med særlige udstyrsdetaljer.

I løbet af en måned blev planlægning og detailafstemning realiseret med kunden, derefter fulgte seks ugers produktionstid og en uges montage.

"Hver arbejdsplads blev udstyret med det samme antal og system af funktionelle kontormøbler. Dette skulle gøre det muligt for de enkelte medarbejdere at finde sig tilrette på enhver arbejdsplads. Og på den anden side ville vi på den måde bevidst forhindre, at enkelte arbejdspladser - f.eks. efter hierarkiet i virksomheden - blev bedre eller dårligere indrettet.“

Fra direktionen til medarbejderne i postsorteringen byder de samme SSI Schäfer kontormøbler i Liebenscheid på optimalt funktionelt udstyr til de moderne arbejdspladser.

De 130 skriveborde blev udvalgt fra systemprogrammet Planova 2500. Desuden anvendes arbejdsborde, hvis bordplade er forsynet med en runding samt en 45-graders påbygget vinkel til valgfri tilslutning at tillægselementer. Andre features som tilbyging af et niveau til PC-printeren, fleksibel kabelføring eller kabelkanaler under bordpladen sørger blandt andet for, at dette bordsystem opfylder EU-retningslinierne for arbejdssikkerhed og computerarbejdspladser og giver utallige anvendelsesmuligheder. Bordene i de fem mindre møde- og konferencerum er sammensat fra serien Plantec/ST17. Særligt højdepunkt: stikkontakterne kan sænkes ned. De er ligeledes nedfældet i bordet i det store mødelokale, der er lavet efter mål. Alt efter brug kan rummet bruges til 38 til 60 personer. Desuden er der integreret to projektorer i loftet.

Resumeet fra vores kunde Fuhrländer:

"Vi blev overbevist af konceptionen og projektrealiseringen samt kvaliteten og den ensartede optiske virkning af kontormøblerne fra SSI Schäfer.“

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

  • Konferenztische mit versenkbaren Steckdosen
  • Arbeitsplätze bei Fuhrländer AG
  • Büromöbel von SSI SCHÄFER

Select country

Close