At kunne tilbyde kundetilpassede, billige produkter af høj kvalitet uden lange ventetider - det er den udfordring, som markedet i dag stiller til virksomhedernes skærpede konkurrenceevne. Men hvordan eliminerer man spild, forkorter gennemløbstider og øger produktiviteten? Det er emner, der diskuteres meget i forbindelse med Lean Production.

På jagt efter besparelsespotentialer har "Lean Management" vist sig som en effektiv strategi til at øge produktiviteten i produktionen og sænke omkostningstrykket. Begrebet Lean Production handler ikke om et selvstændigt koncept, men snarere om en filosofi, som tilstræber eliminering af alle unødvendige arbejdsprocesser og undgåelse af spild i produktionen gennem en mere intelligent organisation. En filosofi, som SSI Schäfer gør til et princip.

På basis af spørgsmålet: Hvad er kundens behov? bliver der fokuseret på implementering af slanke strukturer, der fokuserer på de grundlæggende principper for Toyota. Den centrale tilgang består således i værdistrømsoptimering af hele produktionssystmet. Den opnåede status kontrolleres fortsat for yderligere optimeringsansatser.

Det er dog kun de færreste, der er klar over, hvad Lean og opbygningen af slanke processer langs hele merværdikæden virkelig betyder. SSI Schäfer er klar over det. Som markedsførende systemudbyder for intern logistik tilbyder vi løsninger, som er nødvendige for en slank produktion. Ligegyldigt om det er en koncern, mellemstor virksomhed eller værksted - vi øger din effektivitet.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Yderligere information
Yderligere information
  • Værksteds- og virksomhedsindretning>>PDF
  • Ergonomiske arbejdspladssystemer>>PDF
  • safe@work>>PDF

Select country

Close