Ergonomiske arbejdspladser er nøglen til høj ydelse, perfekt kvalitet og effektive, omkostningssparende processer. Med realisering af ergonomics@work!® fra varemodtagelsen over produktion og montage til plukning og returvarehåndtering indtager SSI Schäfer en topposition. Arbejdspladser med ergonomics@work!® viser dagligt, at der ikke kun opnås en kapacitetsforøgelse på gennemsnitligt 20 % og mere, men samtidigt falder omkostningerne og kvaliteten øges.

Tidligere end andre har SSI Schäfer erkendt ergonomiens fundamentale betydning. Den berømte "Schäfer-kasse", altså Lager-Fix beholderen er et resultat af gennemtænkt ergonomi. I mellemtiden råder SSI Schäfer over det bredeste og mest moderne udvalg af ergonomiske arbejdspladser til lager og virksomhed.

For selv i tider med ultramoderne lagerautomatisering er det først og fremmest den menneskelige ydelse, der bestemmer kvalitet, kapacitet og leveringstid. Overalt, både på lageret, i produktionen eller på kontoret, bliver væsentlige opgaver i den værdiskabende kæde udført af medarbejderne.

ergonomics@work!® konceptet omfatter derfor blandt andet:
  • Materialeflow der sparer kræfterne
  • Optimal anordning af betjeningselementer og displays
  • Klar, enkel og logisk føring af brugeren
  • Naturlige, hudvenlig og alligevel robuste materialer
  • Lydsvag drift
  • Integreret fejlidentificering og understøttelse ved afhjælpning af fejl

 

Få mere at vide om de innovative ergonomiske arbejdspladser fra SSI Schäfer i den:

Produktion og virksomhedsindretning

Naturligvis tager ergonomics@work!® højde for, at ergonomi går længere end til den direkte arbejdsplads. støjreducerende conveyor-teknologi fra SSI Schäfer er ideel til støjreduktion af conveyor-teknologi i og omkring arbejdspladsen. Et andet eksempel er vores håndteringssystemer, der fritager medarbejderne for fysisk anstrengende eller monoton beskæftigelse.

ergonomics@work konceptet har også fundet vej til SSI Schäfer IT-løsningerne. Intuitiv betjening og skærmombygning i henhold til ergonomiske aspekter letter ikke kun orientering og overblik, men forkorter oplæringstider, forhindrer fejlbetjening og fremskynder betjeningen.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Yderligere information
Yderligere information
  • Ergonomiske arbejdspladssystemer>>PDF

Select country

Close