Vores kompetencer

Det gælder både for den merkantile, industrielle og håndværksmæssige arbejdsplads: det er resultatet, der tæller. Derved er mennesket i centrum. Arbejdsmiljøet skal derfor passe til de menneskelige behov og forblive effektive.

Derfor udvikler og producerer vi løsninger, som er ergonomiske og præstationsforøgende. Som kompletproducent kombinerer vi desuden individuelle og innovative produkter med højeste service.  

  • Værkstedsindretning
  • Kontorindretning

Vores styrker:

Vores produkter opstår komplet i egenproduktion, vores rådgivning foregår individuelt, orienteret efter kravene til den respektive opgave.

Fra materialskabet til værktøjs- og maskinskabet, fra smådelsmagasinet til den komplette reolindretning, fra arbejdsbordet til transportvogne og stiger, fra kantineindretning til møblering af administrationsbygninger helt op til chefetagen - vores praksisorienterede inventar og udstyr har system.

Den ergonomiske optimering af vores produkter er en selvfølge for SSI Schäfer.

Ergonomi som en bestanddel af effektivitetsforøgelse er den traditionelle kerne i vores tilbud: Lager-Fix-kassen er et efterhånden verdensberømt kerneprodukt fra SSI Schäfer og sørger siden 1953 for orden på den industrielle arbejdsplads.

Din fordel:

Højere produktivitet og mere effektivitet i arbejdsresultatet gennem innovation og arbejdspladsergonomi.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!

…eller send os en e-mail

Yderligere information
Yderligere information
  • Værksteds- og virksomhedsindretning>>PDF
  • Ergonomiske arbejdspladssystemer>>PDF
  • safe@work>>PDF

Select country

Close