Vi fører naturligvis også et stort spektrum af tilbehør og reservedele i vores produktprogram.

SSI Schäfer er den rigtige kontakt, hvad enten det drejer sig om låsesystemer, individuelt påtryk, ekstra indkastningsåbninger i forskellige mål eller produktudvidelser på det ergonomiske og sikkerhedstekniske område.

Støjdæmpning

laermdaemmung

Brugervenlige, støjdæmpede SSI Schäfer beholder må fyldes døgnet rundt, andre beholdere kun mellem kl. 7.00 og kl. 20.00.

For mere information, skal du downloade dette PDF dokument:

Lukkesystemer

Der findes et stort udvalg af forskellige låsesystemer, der er velfungerende i praksis. SSI Schäfer udvikler selv de funktionelle, eftermonterbare låsesystemer til mange beholdertyper.

For mere information, skal du downloade dette PDF dokument:

Prægning og mærkning

Forsyn dine beholdere med dit byvåben, logo eller et andet prægnant kendetegn. Denne billige individualisering skaber en entydig tilordning.

For mere information, skal du downloade dette PDF dokument:

MGB speciale versioner

Spezialvarianten von Müllgroßbehältern

Stor variation i operationelle systemer indenfor privat håndtering, industri, butikker og fabrikation. Affaldsindsamlingen organiseres forskelligt. SSI Schäfer tilbyder derfor et bredt udvalg af forskellige containere, som gør det muligt at sammensætte individuelle løsninger for en effektiv indsamling af varieret affald.

For mere information, skal du downloade dette PDF dokument:

Det passende tilbehør bestemmes af beholdernes anvendelsesformål. Vi rådgiver dig gerne om, hvad der kommer på tale for dig.

Reservedele

Vores beholdere er yderst robuste og af førsteklasses materiale. Vi er stolte af vores produkters kvalitet og lange levetid. Skulle det alligevel ske, at dele bliver beskadiget, kan du naturligvis også bestille samtlige reservedele hos SSI Schäfer.

 

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Hovedkatalog affaldshåndtering
Hovedkatalog affaldshåndtering

Select country

Close