Vi tilbyder dig professionelle og individuelt tilpassede serviceydelser til optimering af dit lager

Lad os løse logistiske udfordringer i fællesskab. Professionel service fra SSI Schäfer forbinder beholderudstyr og yderligere tjenesteydelser til et optimalt og effektivt bortskaffelseskredsløb. Som kunde har du altid valget mellem servicetilbudene - uanset om du "kun" har brug for beholdere eller du indbinder os i funktionsansvaret for beholdersystemerne. Vi er fleksible.

Vores mangeårige erfaring inden for affaldshåndtering og recycling er en garant for kvalitet. SSI Schäfer tilbyder alt fra én leverandør, konsekvent fra starten. Sammenhænge som f.eks. transparente processer og forståelige omkostningsstrukturer bliver synlige takket være klare datainformationer og muliggør målrettet analyse, planlægning og styring.

Du kan stole på, at dit udstyr altid er aktuelt og klar til brug, og at du kun skal anskaffe dig det, som du også virkelig har brug for.

Det, som starter med bortskaffelse af affald, kan udvides individuelt til et komplet service plus program. Vi stiller gerne vores erfaring til din rådighed.

>> Du får yderligere informationer
om vores 6-punktsservice her!

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

PDF Download
PDF Download
  • Vores 6-punktsservice>>
Hovedkatalog affaldshåndtering
Hovedkatalog affaldshåndtering

Select country

Close