Slutkunden MDF – Municipal Development Fund er ansvarlig for udvikling af kommunerne i hele Georgien og blandt andet også for affaldsindsamlingen. Ved hjælp af en konsulent blev projektet realiseret ved hjælp af japanske investorer inden for en Non-Project-Aid-Grant (hjælpebevilling).

Land: Georgien
Byer / indbyggere:

  • Tiflis 1,4 millioner
  • Zugdidi 120.000
  • Poti 70.000
  • Gori 80.000
  • Borjomi 35.000
  • Dusheti 15.000

Opgaven:

Opgaven bestod i at opstille ca. 5.800 stålaffaldscontainere MGB 1.100 liter på centrale steder i de forskellige byer for at starte en ordnet affaldsindsamling i Georgien. I samarbejde med MDF blev antallet af affaldscontainere til de forskellige byer defineret og stillet til rådighed for byerne. Dette er det første skridt, planen er en mellemfristet indføring af separat indsamling og genanvendelse af affald i Georgien.

Anbefaling

Af hygiejniske og praktiske grunde blev alle containere udstyret med en fodpedal til åbning af låget. Som sikring og identifikation blev alle MGB'er forsynet med en entydig prægning på låget.

Realisering

Realiseringen blev gennemført i flere faser. PR-arbejdet, det vil sige informationen til borgerne vedrørende indføring af det nye indsamlingssystem, gik allerede i gange nogle måneder før uddelingstiden. Produktion af beholderene fandt sted i overensstemmelse med distributionen, sådan at leveringen fulgte den tidsplan, der var angivet ved bestilling.

Resultat

Befolkningens accept er højere end forventet. MDF har nu planer om at få begynde med levering af beholdere til separat affaldsindsamling i nærmeste fremtid.

Information og rådgivning
Information og rådgivning

Ring til os:

+45 3253 1444

Vi hjælper dig gerne!!

…eller send os en e-mail

Affaldsteknik i praksis
  • Georgien>>

Select country

Close